Uønsket premiere på DR3

Efter en meget intensiv tid, er i dag, den helt store dag for instruktøren Esben Halfdan Blaakilde’s film “Uønsket“, som jeg har været med til at klippe. Jeg deler klipper credit sammen med Mikael Kloster Ebbesen og Troels Hansen. Vi har været så heldig at have Anders Villadsen på som klippe konsulent. Sammen med filmen’s først cut på 3 timer, rejste Esben, Selma og jeg i starten af 2018 til Helsinki, for at deltage i Twelve for the Future Roughcut Session 2018. Et udvalg på 25 min. af filmen’s første version blev vist foran publikum, hvor klippeprocessen blev diskuteret foran publikum. Efterfølgende fik vi individuel rådgivning af Mester klipperen Niels Pagh Andersen. Det har været en lang og intensiv proces i klip, og jeg er stolt og rørt af at have været med til at skabe denne meget personlige film som kommer helt tæt på.

Se filmen nu på DR3 via denne link :

https://www.dr.dk/drtv/program/uoensket-_-hvorfor-forsvandt-du-far_175766

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.